В какъв смисъл да плюе колега?Смисъл неправилно да впръсква горивото.Или да е запушена нещо? За какво да се готвя ако не са свещите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лека полека...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеВ какъв смисъл да плюе колега?Смисъл неправилно да впръсква горивото.Или да е запушена нещо? За какво да се готвя ако не са свещите?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеИ аз имам подобен проблем, а съм с нови свещи.
Comment
-
Лелее то наистина бая хора са го хванали.Значи забелязах че като постои малко по дълго време само тогава го прави сякаш има останал или влязал бензин и докато го изгори прави така и после се едно нищи не е било ама защо така маи никои не може да разбере от нас потърпевшите.Някои ако намери решение на свирка че моо ме дразни това нещо.Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеЛелее то наистина бая хора са го хванали.Значи забелязах че като постои малко по дълго време само тогава го прави сякаш има останал или влязал бензин и докато го изгори прави така и после се едно нищи не е било ама защо така маи никои не може да разбере от нас потърпевшите.Някои ако намери решение на свирка че моо ме дразни това нещо.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеМисля, че знаеш, че не всички свещи са за тази кола и защо е така. kakви са ти свещите?Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщениеDenso Iridium Power
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеЯ си провери въздуховодите за масло. Бензин не остава, а се изпарява. Маслото се стича и зацапваАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеЯ кажете кои свещи с точност са за наще бараки
---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:42 ----------
Смисъл какво зацапва свещите или какво трябва да проверя за какво да се оглеждам по точно колега.
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...&action=search
Comment
-
Колеги,каквито и да са ви свещите,проверете си разстоянието между електродите.Времето застудя и това е необходимо.После ръчкайте по останалото!Поста ми е в стил Клавдий,но...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от whorunit Покажи съобщениеМаслоуловетиля на картерните газове предствлява метална спирала натикана в пласлтмасовия редуцир ... в който влизат 3 големи и 4 малки гумени тръбички
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:22 ----------
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолеги,каквито и да са ви свещите,проверете си разстоянието между електродите.Времето застудя и това е необходимо.После ръчкайте по останалото!Поста ми е в стил Клавдий,но...най-вече!!!
Comment
-
Я сега споделете какви свещи да слагам НЖК или денсо казаха ми че за наще колици нжка-то е по добрия вариянтАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщениеЯ сега споделете какви свещи да слагам НЖК или денсо казаха ми че за наще колици нжка-то е по добрия вариянтsigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
Comment